11/4/10

Παναθηναϊκός - Ηρακλής 2-0. Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός!!


 Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2009-2010. Η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα επέστρεψε στον θρόνο της και με αυτή τη χρονιά έβαλε τις βάσεις για να χτίσει τη δική της Αυτοκρατορία!



 Οι πράσινοι έψαχναν έναν μόλις βαθμό στις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να στεφθούν και μαθηματικά πρωταθλητές. Απόψε για την 29η αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε στο ΟΑΚΑ τον κακό του δαίμονα τα τελευταία χρόνια, Ηρακλή, με στόχο φυσικά να καθαρίσει την ιστορία παίρνοντας τον τίτλο από σήμερα. Κάτι που έγινε μόλις στα 33'' του αγώνα!
 Ο Σεϊταρίδης σέντραρε από δεξιά, ο Λέτο πάσαρε με την πλάτη στον Σισέ και ο Γάλλος παιχταράς και MVP του πρωταθλήματος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή για το 1-0. Τρελό πανηγύρι στις εξέδρες με τους 50000 οπαδούς που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ να ξέρουν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει το αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής βέβαια βγήκε μπροστά, έχασε καμιά δυο ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, αλλά ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του ματς. Μάλιστα με μία πραγματική γκολάρα στο τέλος του ημιχρόνου έκανε το 2-0 και σφράγισε και τη νίκη για τους γηπεδούχους.
 Στην επανάληψη ο Ηρακλής δεν υπήρχε στο γήπεδο και ο Παναθηναϊκός έχασε αρκετές φάσεις για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Κάτι που όμως δεν έγινε αλλά και που φυσικά δεν χάλασε κανέναν!

 Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα έφερε χιλιάδες κόσμου εντός του αγωνιστικού χώρου για ένα ενθύμιο από το γήπεδο και τους παίχτες του Παναθηναϊκού, αλλά και για να πανηγυρίσουν το πολυπόθητο πρωτάθλημα που όλοι μας περιμέναμε μετά από 5 στείρες σεζόν και το νταμπλ της σεζόν 2003-2004.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σειταρίδης, Βύντρα, Καντέ (41' Μπιάρσμιρ), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Καραγκούνης (82' Μαρίνος), Σισέ, Λέτο, Σαλπιγγίδης (46' Σιμάο).

 ΗΡΑΚΛΗΣ: Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Μάρτος, Σαρακατσάνος (84' Κατσικάς), Κατσιαμπής, Σέζαρ, Ηλιάδης, Κονέ, Μάρα (72' Ιωαννίδης), Κομπαγιάσι, Πίτου (59' Γιάντσης).

  * Πανάξιος πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, που είχε το καλύτερο ρόστερ, έπαιξε την καλύτερη μπάλα, είχε σοβαρή διοίκηση, τα πολλά χρήματα που επενδύθηκαν έπιασαν τόπο, ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα από την αρχή και δεν την εγκατέλειψε ποτέ, και πλέον μπήκαν για τα καλά οι βάσεις για το χτίσιμο της πράσινης Αυτοκρατορίας.

 * Και για να μην ξεχνιόμαστε υπάρχει και ο τελικός κυπέλλου με τον Άρη, στις 24/4 στο ΟΑΚΑ, όπου φυσικά θέλουμε το νταμπλ σε μια βραδιά που θα γίνει η διπλή απονομή για το πρωτάθλημα και το κύπελλο!

 * Πρωτάθλημα και Κύπελλο Παναθηναϊκέ!!!!!!

 * Ποτέ ξανά, ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά!!!!!

4 σχόλια:

KitsosMitsos είπε...

Ώρα για χαρές και πανηγύρια ;-)

El Loco είπε...

καλησπερα mike
οταν και το κυπελλο σηκωσω,μπορει να παλαβωσω!!!

Mike είπε...

KitsoMitso περιμεναμε 6 ολοκληρα χρονια για αυτη τη στιγμη.

Διπλη χαρα για σενα αφου σωθηκε κι η ΑΕΛ :)

Mike είπε...

El Loco καλησπερα, ετσι αδερφε, θελουμε το νταμπλ!

Και αυτη τη φορα νομιζω οτι θα τα καταφερουμε.