8/5/08

Βλέπει... champions league

Ο Παναθηναϊκός διπλασίασε τις νίκες του επί του Πανιωνίου σε διάστημα πέντε ημερών και μετά το 1-2 της Νέας Σμύρνης, επικράτησε και στη Λεωφόρο εύκολα με 3-0. Καραγκούνης(2 γκολ από ισάριθμες ατομικές ενέργειες) και Μανούτσο(με πέναλτι) τα τέρματα για το "τριφύλλι". Ο Παναθηναϊκός χωρίς τους Μάτος, Ίβανσιτς, Σαλπιγγίδη, Παπαδόπουλο και Σπυρόπουλο δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους Νεοσμυρνιώτες και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Καραγκούνη, Νίνη, Σιμάο, Τζιόλη και Μανούτσο, έφτασε άνετα στη νίκη. Πλέον το "τριφύλλι" κουνάει... σεντόνι και θα πρέπει να αυτοκτονήσει -ακόμη μία φορά- για να περιοριστεί στο uefa.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σέριτς (65' Δάρλας), Γκούμας, Σαριέγκι, Σιμάο, Τζιόλης, Καραγκούνης (65' Δημούτσος), Νίνης, Ρομέρο, Μανούτσο (72' Εντόιγ)
Πανιώνιος (Έβαντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς, Γουσούλης, Μάκος, Νικολάου, Γουνδουλάκης (79' Σιαλμάς), Αραβίδης (60' Κουμορτζί), Χούτος (72' Βάγκνερ), Τζιμπούρ.

* Λίγο πριν τη σέντρα στο "Απόστολος Νικολαϊδης", είχε τελειώσει το ματς στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου η ΑΕΚ έτρωγε άλλη μια τεσσάρα, από τον Άρη αυτή τη φορά. Χωρίς να πιάσει το μάξιμουμ της απόδοσής της, η ομάδα του Μπάγιεβιτς φιλοδόρησε με 4 γκολ(είχε και δοκάρι και άλλες δυο-τρεις χαμένες ευκαιρίες για το 6-0, 7-0!) την υπεροπτική ΑΕΚ που από το θρίαμβο επί των παιδιών του Πειραιά και μετά, αντιμετώπιζε αλαζονικά τους πάντες, Το μάθημα της Λεωφόρου από τον Παναθηναϊκό μία εβδομάδα πριν δεν έγινε πάθημα για την ομάδα του Κωστένογλου, ο... θεός δεν τους βοήθησε και μοιραία πλήρωσαν την αλαζονία τους.

* Ο Παναθηναϊκός "σκούπισε" την Ολύμπια Λάρισας με 2-0 νίκες(77-55 & 58-78) και πέρασε στους "4" του πρωταθλήματος. Εκεί περιμένει τον Πανιώνιο, όπου βέβαια στόχος είναι ακόμη ένα sweep και πρόκριση στον τελικό.
Με την ανανέωση του συμβολαίου για δύο ακόμη χρόνια ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς έσβησε κάθε "πονηρή σκέψη" περί μετακίνησης του Σέρβου κόουτς από τον Παναθηναϊκό. Μαζί του βέβαια και ο Δημήτρης Ιτούδης, για να οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες.

* Σήμερα Πέμπτη στις 19:00 ο τρίτος τελικός για τις γυναίκες του ΠΑΟ στο βόλεϊ κόντρα στον ΟΣΦΠ. Με την πλάτη στον τοίχο, οι κυπελλούχες Ελλάδος θα έχουν τη συμπαράσταση του κόσμου, κάτι που στερήθηκαν στο πρώτο ματς και κάτι που ΠΡΕΠΕΙ να στερηθεί και ο ΟΣΦΠ μετά τα αίσχη του Ρέντη στο δεύτερο τελικό(τραυματισμός της Παπαγεωργίου και του διαιτητή). Οπωσδήποτε νίκη για να μειώσουν 2-1 και να γυρίσουν μετά ολοκληρωτικά τη κατάσταση για να στεφθούν και πάλι πρωταθλήτριες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: