11/1/08

Σπουδαία μεταγραφή

Πριν από λίγες ώρες έφτασε στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το μεγάλο απόκτημα του Παναθηναϊκού για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Χέλντερ Πόστιγκα!
«Ελπίζω να παίξω την Τετάρτη στο ματς του κυπέλλου,... ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, γνωστή στην Ευρώπη, που κερδίζει τίτλους και είναι αυτό που θέλει κάθε παίκτης. Θυμάμαι τους ενθουσιώδεις οπαδούς του Παναθηναϊκού από τα ματς με την Πόρτο στο παρελθόν,... δεν μπορώ να υποσχεθώ γκολ, αλλά σκληρή δουλειά για να καθιερωθώ. Από τον Παναθηναϊκό γνωρίζω τους Καραγκούνη, Φύσσα και Ενακαρίρε. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Το πιο σημαντικό είναι να παίξω,... Ο κ. Πεσέιρο με γνωρίζει κι αυτό είναι καλό για μένα. Όπως είπα είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους, κάτι που είναι καλό για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή », είναι αποσπάσματα από τις πρώτες δηλώσεις του Πορτογάλου φορ στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο.
Ο Πόστιγκα θα υπογράψει συμβόλαιο δανεισμού για έξη μήνες με οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι.

* Ο Πόστιγκα αποτελεί τη πρώτη μεταγραφή για τον ΠΑΟ, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει κάνει λόγο και για μεταγραφικό "μπαμ" στα χαφ. Πάντα ανοιχτό το θέμα Μανούτσο της Γιουνάιτετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: