21/1/08

Πήρε ένα... μένουν άλλα 13

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη κόντρα στον Εργοτέλη στη Λεωφόρο με 1-0(Σαλπιγγίδης 44'), αλλά δεν έσβησε έτσι τη ντροπιαστική ήττα της περασμένης Τετάρτης και τον αποκλεισμό από το κύπελλο(αλίμονο). Μένουν ακόμη άλλα 13 ματς που πρέπει να κερδίσει για να είναι στο τέλος πρωταθλητής. Αυτό είναι το μόνο ζητούμενο.
Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ΠΑΟ εμφανίστηκε μέτριος ακόμη μία φορά μέσα στη σεζόν, μπορούσε παρόλα αυτά να σημειώσει και άλλα τέρματα, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι δεν απειλήθηκε από τον Εργοτέλη(όπως συμβαίνει και στα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια του).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός(Ζοζέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι, Σέριτς, Τζιόλης, Δημούτσος, Ιβανσιτς, Γκονζάλες (72' Σιμάο), Σαλπιγγίδης (86' Μάντζιος), Εντόιγ (61' Πόστιγκα)
Εργοτέλης(Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Κεφαλούκος, Χίμπλινγκερ, Θεοδωρίδης (62' Κουτσιανικούλης), Δ. Κοιλιάρας (83' Γ. Κοιλιάρας), Γραμμόζης, Κένεντι, Μίλαντιν, Μπούντιμιρ (62' Νατσλεφσκι), Τάσιτς, Φραγκουλάκης

* Επεισόδιο ανάμεσα στον Πεσέιρο και τον Παπαδόπουλο μετά τη λήξη του ματς. Ο δεύτερος διαμαρτυρήθηκε στον Πορτογάλο κόουτς γιατί προτίμησε τον Μάντζιο και όχι εκείνον για αλλαγή και πως τον έβαζε τσάμπα να κάνει ζέσταμα! Το σίγουρο είναι πως θα κλιθεί σε απολογία ο παίχτης, με το μέλλον πλέον στην ομάδα του να κρίνεται αβέβαιο.
* Μισοάδεια ήταν η Λεωφόρος, καθώς ο κόσμος απουσίαζε εμφανώς απογοητευμένος από τη "μαύρη νύχτα" της Τετάρτης.
* Ξανά σκόραρε ο Σαλπιγγίδης, πάλι κέρδισε ο Παναθηναϊκός.
* Μόλις βγήκαν για ζέσταμα πριν το ματς οι παίχτες του Παναθηναϊκού, αποθεώθηκαν οι Γκούμας, Σάλπι, αποδοκιμάστηκε έντονα ο Παπαδόπουλος.
* Καλά πατήματα στο γήπεδο έδειξε να έχει ο Γκονζάλες παίζοντας για 72 λεπτά(εμφανίστηκε με νέο λουκ - με ξυρισμένο κεφάλι!).
* Υβριστικά συνθήματα καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη από τον Ενιαίο Φορέα που βρισκόταν για ένα ακόμη ματς στις θύρες 6,7.


* 13χ13 στο μπάσκετ, μετά τη νίκη και στη Κυψέλη επί του Πανελληνίου δια περιπάτου με 94-67. Ο ΠΑΟ ήταν καταιγιστικός σε ένα ματς που σφραγίστηκε με 3ποντο του αρχηγού στο τέλος(έφτασε τα 600 στην Α1!). Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ, αφού για πρώτη φορά στη ιστορία του κατάφερε να τελειώσει το πρώτο γύρο του πρωταθλήματος μόνο με νίκες!

Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (Ηλίας Ζούρος): Γκράντι 19 (1), Αργυρόπουλος 6 (2), Καλαϊτζίδης 3 (1), Καράμπουλας, Ντόζετ 11, Αποστολίδης 1, Παππάς, Ράντσιτς, Σκλάβος 9 (1), Εντιαγέ, Παπαϊωακείμ 18
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 8 (1), Περπέρογλου 7, Σπανούλης 15 (1), Μπετσίροβιτς 11 (3), Ταταρούνης 2, Ζίζιτς 10, Χατζηβρέττας 6, Τσαρτσαρής 8, Διαμαντίδης 10 (2), Ουίνστον 8 (1), Γιασικεβίτσιους 9 (2)

* Σημαντική νίκη και για τις γυναίκες, 65-62 εντός έδρας τη Siemens.

* Εύκολα και στο βόλεϊ, οι άνδρες 3-0 σετ (25-14, 25-18, 25-12) τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Γλυφάδα, όπου παρουσιάστηκε η επετειακή φανέλα για τα 100 χρόνια.
* Σπουδαία νίκη και για τις γυναίκες, 3-0 σετ (22-25, 13-25, 20-25) στο derby με το Μαρκόπουλο εκτός έδρας, φθάνοντας στο 14χ14!

Δεν υπάρχουν σχόλια: