25/10/07

Βήμα πρόκρισης

Παίζοντας εκπληκτικό βόλεϊ ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της πολωνικής ΣΚΡΑ με 3-0 στο κλειστό της Λεωφόρου, στο derby της δεύτερης αγωνιστικής για το Champions League και κάνοντας έτσι ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή του στους <<12>> της διοργάνωσης. Καλύτερος παίχτης για τους "πράσινους" ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ με 26 πόντους, ο οποίος μαζί με το Ντάντε βοήθησαν πολύ στο δεύτερο σετ, όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 7-13, τον ΠΑΟ να ισοφαρίσει αρχικά 15-15, αργότερα 19-19 και εν τέλει να πάρει το σετ 27-25. Στο τρίτο και τελευταίο σετ τα πράγματα είχαν απλοποιηθεί και το "Τριφύλλι" έφτασε στο 3-0 και τη μεγάλη αυτή νίκη. Ο προπονητής του ΠΑΟ, Μάουρο Μπερούτο, δήλωσε: «Το παιχνίδι σήμερα το πήρε όλη η ομάδα. Όλα δούλεψαν καλά την ίδια στιγμή και αυτό είναι το παράδειγμα για το πώς πρέπει να κερδίζονται τα παιχνίδια». Όταν ξεκίνησε η σεζόν, ο στόχος μας ήταν να είμαστε καλά αυτήν την εβδομάδα με το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα. Αποδείξαμε στο γήπεδο τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα αλλά και τις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν διαφορετικό από τα προηγούμενα. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη νίκη μας και την απόδοση της ομάδας, όμως είμαστε ακόμη στην αρχή κι έχουμε πολλά βήματα μπροστά μας».

Τα σετ: 25-20, 27-25, 25-16

Τα στατιστικά του αγώνα:

Παναθηναϊκός
(Μπερούτο): Αγκάμεζ 26π., Κοβατς 7, Μαρσελο 2, Μινούτσι 7, Ντάντε 15, Ανδρεάδης 3, Στεφάνου (λ./89%) / Ψάρρας, Γκιρτζίκης.
Σκρα (Καστελιάνι) Ντομπροβόλσκι 1π., Βλάζλι 11, Κρούζκα 6, Χάκινεν 4, Πλίνσκι 4, Αντιγκά 13, Μίλζαρεκ (λ./64%) / Εβνούκ 1.

*Πλέον ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το derby με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: