28/10/07

2ος

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του ΟΣΦΠ(3-3 με Εργοτέλη στο Παγκρήτιο), περνώντας στη δεύτερη θέση. Παπαδόπουλος στο 19'(με πλασέ από ασίστ του Σαλπιγγίδη) και ο ίδιος ο Σαλπιγγίδης στο 54'(με πλασέ αφού πέρασε τον τερματοφύλακα, ύστερα από εκπληκτική ασίστ του Καραγκούνη), οι σκόρερ του "Τριφυλλιού".
Ο Ατρόμητος στάθηκε καλά στο γήπεδο και ενώ έπαιζε με 10 παίχτες από νωρίς(αποβολή του μπαρμπα-Γιώργου στο 12'), έχασε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες μετά το 2-0 να μειώσει και να ξαναμπεί στο ματς. Ακόμη κι έτσι όμως ο Παναθηναϊκός κράτησε το "μηδέν" πίσω και έφτασε σε μία ακόμη νίκη δίχως να δεχτεί γκολ. Ένα γκολ φάγαμε μόνο στο πρωτάθλημα και έφερε τη μοναδική ήττα...
Είναι βέβαιο ότι οι άμυνες δίνουν νίκες και τίτλους και από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να δημιουργεί ευκαιρίες(κάτι που κάνει τελευταία μετά από πολύ καιρό), θα σημειώνει γκολ και θα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, αρκεί να "σφίξει" την άμυνά του.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Παναθηναϊκός (Ζοζέ Πεσέιρο): Μάλαρτζ, Βύντρα (75' Νίλσον), Σαριέγκι, Μόρις, Σέριτς, Μάτος, Τζιόλης, Ίβανσιτς (88' Δημούτσος), Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης (72' Εντόιγ)
Aτρόμητος (Γκιγιέρμο Ογιος): Μιχαηλίδης, Γελαδάρης, Ιωάννου, Λουτσιάνο (90+ Γεωργίου), Ρέγιες (74' Koυτσοσπύρος), Τρέχο (74' Ρόβας), Σίριο, Ολιβέιρα, Κορακάκης, Μαρίνος, Ανατολάκης


*Ακολουθούν τρία εκτός έδρας ματς, με Εθνικό Αστέρα για το κύπελλο, Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και Κοπεγχάγη για το Uefa και ο στόχος βέβαια είναι το 3χ3 πριν το μεγάλο derby με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: