29/9/07

Χωρίς να...γκαζώσει

Χωρίς να...γκαζώσει ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε και το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, κερδίζοντάς τον στη Λεωφόρο με 2-0. Οι πράσινοι του Ζοσέ Πεσέιρο μπορεί να μην ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, ήταν όμως ουσιαστικοί, δυναμικοί και αποτελεσματικοί στο παιχνίδι τους, πέτυχαν 2 τέρματα με τους Καραγκούνη(με πέναλτι στο 43) και Σαλπιγγίδη(πλασέ στο 83'), ο οποίος δεν πανυγήρησε το γκολ που σημείωσε κατά της πρώην ομάδας του, κατάφεραν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με τον Ελίνι Δημούτσο που ακυρώθηκε λανθασμενα με υπόδειξη του βοηθού(!) ενώ αμέσως μετά το πέναλτι-γκολ δεν του δόθηκε και δεύτερο πέναλτι(καθαρο χέρι του Κνολ). Επίσης, για τρίτο συνεχές παιχνίδι ο γκολκίπερ του ΠΑΟ, Αρκάντιους Μάλαρτζ κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας. Θετικό το ντεμπούτο του Γιόσου Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας -αποθέωση για τον Βάσκο στο τέλος του αγώνα από τους 10000 περίπου φίλους του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο της Λεωφόρου-. Ξεχώρησαν επίσης οι Μαρσέλο Μάτος και Γιώργος Καραγκούνης στο κέντρο αλλά και ο Μίκαελ Νίλσον ως αριστερό μπακ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Ζοζέ Πεσέιρο): Μάλαρτζ, Βύντρα, Μόρις, Σαριέγκι, Νίλσον, Μάτος, Τζιόλης, Καραγκούνης (88' Ιβανσιτς), Ρομέρο (63' Δημούτσος), Εν Ντόι (66' Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Φερναντές, Κωνσταντινίδης (77' Γκονζάλες), Χαραλάμπους, Μελίσσης, Μπαλάφας, Ηλιάδης, Βαγγελης (72' Βρύζας), Λάκης, Σάλμον, Κνολ, Πεχλιβανης (57' Γεωργιάδης)


Διαιτητής: Βασίλης Τεροβίτσας(Αιτωλοακαρνανίας)

Πλέον, ο Παναθηναϊκός βλέπει το επόμενο -ευρωπαϊκό- ματς απέναντι στους Σλοβάκους της Αρτμέντια όπου ''σφραγίζει'' την είσοδο στους ομίλους του κυπέλλου uefa.

Δεν υπάρχουν σχόλια: