28/4/14

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 13-8, 3η θέση!

Ο Παναθηναϊκός κατέλαβε την τρίτη θέση στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1 στη σειρά για τις θέσεις 3-4.
Το εισιτήριο για το Champions League εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" νίκησαν με 13-8 τον ΠΑΟΚ στον τρίτο αγώνα της σειράς για τις θέσεις 3-4 και κατέλαβαν την τρίτη θέση.
Ο "δικέφαλος του βορρά" έμεινε στην τέταρτη θέση και βέβαια έχει και εκείνος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τη νέα σεζόν στο Euro Cup. Οι δύο φιναλίστ ολοκλήρωσαν στο Ιλίσιο κολυμβητήριο τη φετινή αγωνιστική παρουσία τους, μιας και δεν πέρασαν στο final-4 του Κυπέλλου.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 5-1 στο ξεκίνημα του δεύτερου οκτάλεπτου με σκόρερ τον Δήμο Δερμιτζάκη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν τη διαφορά στο ένα γκολ (5-4) με γκολ του Χέρβο Κόλιανιν στην κόντρα.
Ήρθε όμως το τέρμα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου να επαναφέρει τη διαφορά στα δύο γκολ με τον Γιώργο Αφρουδάκη να διαμορφώνει το 7-4 στο τρίτο οκτάλεπτο. Με το τέταρτο γκολ του Γιάννη Κουρλιάφτη το σκορ διαμορφώθηκε σε 12-7 με τον Άγγγελο Φώσκολο να ολοκληρώνει την επιθετική βραδιά του Παναθηναϊκού. Το τελικό 13-8 διαμόρφωσε ο Γιάννης Κόχειλας με το τέταρτο προσωπικό του γκολ.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος τόνισε "ο στόχος εξ αρχής του Παναθηναϊκού ήταν η τρίτη θέση. Δυστυχώς η ομάδα δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Μας μένει μια πικρία γιατί δεν περάσαμε στο final-4 του Κυπέλλου. Σιγά σιγά η ομάδα πρέπει να παγιώσει τη θέση της και να ακολουθήσει μια αντίστοιχη πορεία και τα επόμενα χρόνια.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 3-3, 3-1, 4-3

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κ.Λούδης): Κουρλιάφτης 4, Γ.Αφρουδάκης 3, Δερμιτζάκης 2, Θεοδωρόπουλος 2, Κόχειλας 1, Φώσκολος 1.
ΠΑΟΚ (Π.Βέργος): Γ.Κόχειλας 4, Μιτελούδης 1, Κόλιανιν 1, Κατσουλάκης 1, Σολανάκης 1.

Prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: