4/1/14

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 5-11

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την εικόνα των προηγούμενων αγώνων, είχε τραγικό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω και ηττήθηκε με 11-5 από τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο των Ιλισίων. Εξαιρετική ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Τριφυλλιού.
Τη δεύτερη ήττα του γνώρισε στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός.
Οι πράσινοι πληρώνοντας τα λάθη τους στην άμυνα και την αστοχία τους στον παίκτη παραπάνω ηττήθηκαν με 11-9 από τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα από νωρίς.
Το Τριφύλλι έκλεινε καλά τους διαδρόμους για τους φουνταριστούς του Ολυμπιακού, αλλά η ομάδα του Βλάχου έβρισκε λύσεις από την περιφέρεια με τους Μάγιαρακ και Βλαχόπουλο. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έβρισκε τρόπους να περάσει την μπάλα στον Αφρουδάκη, ο έμπειρος φουνταριστός κέρδιζε αποβολές, αλλά οι επιλογές των πράσινων δεν ήταν αυτές που έπρεπε.
Πλέον, ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το δύσκολο κομμάτι του προγράμματος του και στοχεύει να κάνει τη δική του αντεπίθεση για να ανέβει βαθμολογικά.
Εξαιρετική ατμόσφαιρα
Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στον κόσμο του Παναθηναϊκού ο οποίος γέμισε το κολυμβητήριο των Ιλισίων.
Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό οι οπαδοί του Τριφυλλιού δεν σταμάτησαν να τραγουδούν προσπαθώντας να εμψυχώσουν τους παίκτες του Λούδη. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα χειροκρότησαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους.
Δίχως αμφιβολία το κολυμβητήριο των Ιλισίων έχει γίνει η έδρα που τόσο πολύ είχαν ανάγκη οι πράσινοι.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 2-3, 0-2

Παναθηναϊκός: Δερμιτζάκης 1, Χατζηγούλας 1, Παπαδόγκωνας 1, Κόχειλας 1, Γ. Αφρουδάκης 1

Ολυμπιακός: Φουντούλης 2, Μάγιαρακ 3, Δελακάς 1, Βλαχόπουλος 2, Ντόσκας 1, Μουρίκης 2

Παίκτης παραπάνω: 

Παναθηναϊκός: 1/10

Ολυμπιακός: 2/7
 
Prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: