26/6/13

Μάλι - Ελλάδα 0-0

 Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα των Νέων U20 στο δεύτερο της αγώνα με αντίπαλο το Μάλι στην πόλη Γκαζιαντέμπ.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που ήταν καλύτερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έφτασε έτσι στους 4 βαθμούς, όσους και η Παραγουάη, η οποία νίκησε το Μεξικό με 1-0.
 
Έτσι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου την προσεχή Παρασκευή (28/6, 18.00) στην Τραπεζούντα μεταξύ της Ελλάδας και της Παραγουάης θα κρίνει και την πρωτιά. Το άλλο παιχνίδι της Παρασκευής είναι ανάμεσα στο Μάλι και το Μεξικό.
 
Να θυμίσουμε πως από τους έξι ομίλους προκρίνονται οι δύο πρώτοι και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες. Η Εθνική μας αν κερδίσει την Παραγουάη θα βγει πρώτη στον όμιλο.
Με ισοπαλία θα είναι δεύτερη, (ότι και να κάνει το Μάλι), ενώ θα είναι τρίτη αν ηττηθεί από την Παραγουάη και νικήσει το Μάλι το Μεξικό.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η υπεροχή της ήταν ανούσια και δεν απείλησε ιδιαίτερα το Μάλι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η "γαλανόλευκη" ανέβηκε πιο ψηλά είχε ευκαιρίες για γκολ, ενώ στάθηκε και άτυχη καθώς από το σουτ του Μπουχαλάκη η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Μπερτέ. Το Μάλι εκτός από κάποια μακρινά σουτ δεν ήταν επικίνδυνο εντός περιοχής του Καπίνο.


Μάλι (Μούσα Τραορέ): Μπερτέ, Α. Τραορέ, Ο. Κεϊτά, Ντιαλό (66' Α. Κεϊτά), Μ. Ντιαρά, Νιάν, Τ. Κεϊτά, Μ. Τραορέ (85' Σισοκό), Σαμακέ, Μαρικό, Νιμαγκά.
Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Μαρινάκης, Σταφυλίδης, Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπάλλας (67' Φουρλάνος), Διαμαντάκος, Κολοβός, Γιαννιώτας (80' Ράνος), Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (89' Μπακασέτας).

Βαθμολογία
1. Παραγουάη 4
2. Ελλάδα 4
3. Μάλι 2
4. Μεξικό 0

Από sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: