4/1/13

Τέλος το παραμύθι με τον Πρίγκιπα (και πολύ τράβηξε). Ξεμπροστιάστε τώρα κάθε γελοίο μπροστινό και πισινό!

 

 Τέλος έλαβε το πριγκιπικό παραμύθι στον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου 2013, μετά από 16 κωμικοτραγικούς μήνες, στη διάρκεια των οποίων "κάποιος" Βλάσης Τσάκας διέσυρε ανενόχλητος και κατ' εξακολούθηση τη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα. 

 Από το Σεπτέμβριο του 2011, όταν και πρωτοακούσαμε για Πρίγκιπες, Σαουδάραβες, Πριγκίπισσες κι ένα σωρό άλλα αστεία (όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια) έως πριν από λίγες ώρες, ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε έναν παραμυθένιο κόσμο, ολότελα μακρινό βέβαια από την ωμή πραγματικότητα.

 Πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι στην αρχή γελούσαν με τον Τσάκα και τον κορόιδευαν εξαιτίας της εμφάνισής του. Προσωπικά είχα αντιτεθεί σε κάτι τέτοιο, καθώς πρόκειται για ρατσιστική, αναίτια επίθεση λες και όλοι οι άνθρωποι είναι ή πρέπει να είναι μοντέλα. 
 Ωστόσο, κάποιοι άλλοι εστίασαν στο χαρακτήρα του εν λόγω «κυρίου», ο οποίος φυσικά εξ αρχής θύμιζε λαμόγιο, ενώ όσο περνούσε ο καιρός μαθαίναμε για το ποιόν του, την ιστορία του, αλλά ακούγαμε και τον ίδιο «εγώ τρέχω όπου υπάρχουν λεφτά».

 Στο διάστημα αυτό των 16 μηνών, αυτός ο απίθανος Τσάκας έφερε 2 Πρίγκιπες ως πιθανούς επενδυτές, 1 Πριγκίπισσα και έμπλεξε μεγαλοοικογένειες Σαουδαράβων. Ωστόσο κάθε μα κάθε φορά, όταν επρόκειτο να πραγματοποιηθεί κάποιο deal (κατά τον Τσάκα πάντα), διάφορες δικαιολογίες έβγαιναν στη φόρα: «πέθανε συγγενής του Πρίγκιπα κι έχει πένθος», «η τάδε ημερομηνία είναι αργία στη Σ. Αραβία», «ο ελληνικός νόμος δε μας επιτρέπει να επενδύσουμε», «ο Πρίγκιπας είναι μικρό παιδί και ο μπαμπάς του δεν του δίνει χρήματα να επενδύσει!» και άλλα πολλά μέχρι το ασύλληπτο σημερινό «υπάρχει τεχνικό πρόβλημα!».
 Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι στο μυαλό του Τσάκα! 

 Ευτυχώς που από την ΠΑΕ μπήκε STOP στην ξεφτίλα του Παναθηναϊκού από αυτόν το βλάκα, όμως το ερώτημα είναι γιατί δεν τον είχε τελειώσει νωρίτερα. Όσο για το αν και ποιανού μπροστινός είναι ο Τσάκας, αυτό θα το μάθουμε -πιστεύω- πολύ σύντομα, αν και υπάρχουν υπόνοιες, ενδείξεις, αλλά δυστυχώς όχι αποδείξεις και τότε αυτός/αυτοί θα πρέπει να λογοδοτήσει/-ουν για τον πολύμηνο διασυρμό της ομάδας.

 Μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια και επειδή ορισμένοι ΑΚΟΜΗ (θέλουν να) πιστεύουν τον Τσάκα και πρόκειται να κρεμαστούν ξανά απ' τα χείλη του όταν επανεμφανιστεί με κανά νέο Πρίγκιπα, έχω να προσθέσω το εξής, πασιφανές: 
 Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ.
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello. And Bye.