28/3/12

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 65-62, το μαγικό δεύτερο ημίχρονο δεν αρκούσε για να σβήσει το τραγικό πρώτο, αλλά την Πέμπτη θα 'χει δεύτερη ευκαιρία


 Το Τριφύλλι γνώρισε την ήττα με 65-62 από την Μακάμπι στον τρίτο αγώνα της σειράς και πλέον θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να φέρει τη σειρά και πάλι στο ΟΑΚΑ.

 Ο Εξάστερος πάλεψε μέχρι το τέλος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω ακόμα και με 13 πόντους και ο Νικ Καλάθης είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά αστόχησε σε τρίποντο. Οι πράσινοι πλήρωσαν το κακό τους πρώτο μέρος αλλά και την γνωστή διαιτησία του απίστευτου Λαμόνικα. Οι άνθρωποι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Ότι έγινε έγινε όμως και ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι μπορεί να πάρει το διπλό στο "Γιαντ Ελιάου" ακόμα και με κόντρα διαιτησία. Έτσι οι πράσινοι πρέπει να μπουν την Πέμπτη να πάρουν το ματς, να κάνουν το 2-2 και να φέρουν το ματς στο ΟΑΚΑ.

 Από prasinanea.

 Τα δεκάλεπτα: 24-13, 41-28, 50-44, 56-53, 65-62

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:

 Μακάμπι Ελέκτρα (Μπλατ): Παπαλουκάς, Χέντριξ 9, Σμιθ 11, Μπλου 8, Ελιγιάχιου 8, Πνίνι 2, Μπέρσταϊν 3, Οχαγιόν 12, Τζέιμς, Σχορτσανίτης 8, Λάνγκφορντ 4.

 Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Μάριτς, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 13 (6ρ), Σάτο 4, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 8 (5ρ, 5 α), Βουγιούκας 11, Καλάθης Ν. 11 (6ρ), Σμιθ, Καϊμακόγλου 7, Γιασικεβίτσιους.

 * Ο Παναθηναϊκός πάλεψε για ακόμη μία σπουδαία ανατροπή σε μία απ' τις δυσκολότερες έδρες της Ευρώπης, όμως κάποια διαιτητικά λάθη σε συνδυασμό με τα χαμηλά ποσοστά στα τρίποντα έδωσαν τελικά τη νίκη στη Μακάμπι, που ουσιαστικά σώθηκε απ' το τραγικό πρώτο ημίχρονο του Πρωταθλητή Ευρώπης. Την Πέμπτη σε ματς χωρίς αύριο ο Παναθηναϊκός καλείται να αποδείξει ότι είναι καλύτερος απ' τους Ισραηλινούς και να φέρει τη σειρά στο 2-2, ώστε να σφραγίσει την πρόκριση στο 5ο και τελευταίο ματς στο ΟΑΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: