17/4/11

Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός 3-2, απορώ γιατί συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε αυτό το μπουρδέλο...

 


  Ευτυχώς τελείωσε (τουλάχιστον η κανονική περίοδος) αυτή η παρωδία και το μπουρδέλο που λέγεται ελληνική Superleague (τα μετονομάσαμε όλα στα αγγλικά και νομίζαμε ότι θα φτιάξουν τα πράγματα!). Δεν έχω την παραμικρή όρεξη για περαιτέρω σχόλια, απλώς αντιγράφω το ματς από τα prasinanea:
 
 Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-2 σε ένα παιχνίδι παρωδία του Ελληνικού ποδοσφαίρου λόγω των όσων έκαναν ο Μπέος, οι άνθρωποι της ομάδας του Βόλου και ο... Μάνταλος. Κακοί οι πράσινοι στο Α' μέρος ανέβηκαν στο Β' ημίχρονο.

 Όταν ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να παίξει σαν Παναθηναϊκός, κανένας Ολυμπιακός Βόλου και κανένας Μπέος δεν μπορούσε να τον σταματήσει... Αν και ξύπνησε αργά, αφού χρειάστηκε να βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0, να μείνει με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Καντέ, όταν αντέδρασε ισοφάρισε το ματς σε 2-2 και κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη...Όταν ο Παναθηναϊκός έχει πάθος, τσαμπουκά, ψυχή, πετυχαίνει πάντα τους στόχους του και αυτό κατάφερε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Όσο για την ήττα με 3-2, μικρή σημασία έχει…
 Χρειάστηκε να μείνει με εννιά ποδοσφαιριστές, να δοθούν δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου να λυγίσουν οι ποδοσφαιριστές του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Να εξελιχθεί το ματς σε παρωδία με τον Αχιλλέα Μπέο να κάνει βόλτες στον αγωνιστικό χώρο, τους ανθρώπους της ομάδας του Βόλου πότε να διώχνουν τα μπολ μπόις για να καθυστερήσουν το ματς και πότε να τα φωνάζουν πίσω ενώ στα 5 λεπτά των καθυστερήσεων ζήτημα αν παίχτηκαν τα 2 από τη στιγμή που μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν καμιά δεκαριά μπάλες παραπάνω.
 Και φυσικά ο διαιτητής Μάνταλος βοήθησε και αυτός με έξυπνα σφυρίγματα την ομάδα του Μπέου προκειμένου να ανεβεί στην εστία του Τζόρβα. Ενώ στο τέλος όταν του δόθηκε κάθε δικαίωμα να διακόψει το ματς ή να κρατήσει την καθυστέρηση που έπρεπε δεν το έκανε. Διότι είναι δεδομένο ότι 11 εναντίον 11, απλά δεν είχαν καμία τύχη. Μόνο έτσι μπορεί να νικήσει ένας Ολυμπιακός, μόνο έτσι μπορεί να νικήσει ο Μπέος... Υπόγεια, με τη βοήθεια της διαιτησίας και βρώμικα.
 Το παιχνίδι δεν χρήζει σχολιασμού. Ο Παναθηναϊκός είχε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Μάνταλο, τον Μπέο και όλο το σύστημα. Κράτησε όσο μπορούσε, όπως και στο Καραϊσκάκη, αλλά δεν είναι δυνατόν να τα βάλει με όλους, να παίζει με 14, 15 και πόσους άλλους και να νικήσει...  Στον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές του αξίζει ένα μπράβο, γιατί την παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο όπου τα έδωσαν όλα. Και αν παίξουν έτσι στα πλέι οφ, ψυχωμένα και με... καρύδια κανείς δεν μπορεί να τους σταματήσει...
 Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι για να μπορέσει ο Μπέος και ο κάθε Μπέος με τις λαμογιές του να κάνει... πλάκα στον Παναθηναϊκό έχουν μερίδιο ευθύνης και όσοι έχουν φέρει το Τριφύλλι σε αυτή την κατάσταση. Όλοι όσοι δεν έχουν φροντίσει για να θωρακίσουν την ομάδα κόντρα στους Μπέους και τους κάθε Μπέους.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα αδελφε
κ εγω την ιδια απορία εχω..
η διοικηση θα επρεπε να ειχε αποσυρει την ομαδα μετα τον αγωνα στο τηγανι

Mike είπε...

ναι ρε γαμωτο...
Ας εφευγαν ΤΟΤΕ και ας υποστει η ομαδα κυρωσεις. Τουλαχιστον ο κοσμος θα ηταν διπλα της και θα στηριζε την αποφαση..
Φοβαμαι οτι τα χειροτερα ερχονται...