4/1/11

Παναθηναϊκός - Τιρόλ Ίνσμπουργκ 0-3 σετ, δυστυχώς δεν έγινε η υπέρβαση...


 Με το αριστερό ξεκίνησε η χρονιά για τον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε με 3-0 από την Τιρόλ Ίνσμπρουκ στο κλειστό της Γλυφάδας και πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μοιάζει σχεδόν απίθανη.

 Οι «πράσινοι» δεν έδειξαν το πρόσωπο που είχαν παρουσιάσει στα προηγούμενα παιχνίδια της διοργάνωσης, με συνέπεια να γνωρίσουν μία οδυνηρή ήττα που ουσιαστικά τους αφήνει με ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση.

 Ωστόσο, στάθηκαν και άτυχοι, αφού όλα τα σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, κάτι που μαρτυρά το σκορ σε κάθε σετ.
 
 Στα δύο πρώτα σετ η Τιρόλ είχε το προβάδισμα από την αρχή, δείχνοντας πως θα φτάσει εύκολα στην κατάκτησή τους. Ωστόσο, και στις δύο περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός αντέδρασε, μπαίνοντας και πάλι στη διεκδίκηση των σετ. Τελικά όμως, παρά το γεγονός ότι "έπιασε" τους Αυστριακούς στο φινάλε κάθε σετ, οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι, φτάνοντας στο 25-23 και το 27-25 αντίστοιχα.

 Στο 3ο έγινε μεγάλη "μάχη", αφού ο Παναθηναϊκός βρισκόταν οριακά μπροστά στο σκορ μετά το δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, φτάνοντας πρώτος στο σετ μπολ. Τελικά όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν και αυτό το σετ με 32-30.

 Πλέον, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να πάρει τη νίκη μέσα στη Μόσχα επί της αδιάφορης Ντινάμο, ενώ την ίδια ώρα θέλει ήττα της Κνακ από τους Ρώσους την Τετάρτη, αλλά και νίκη των Βέλγων επί της Τιρόλ την τελευταία αγωνιστική. Ένας συνδυασμός αποτελεσμάτων, που ξεκινώντας και μόνο από τη νίκη του "τριφυλλιού" επί της Ντινάμο, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολος.

 Τα σετ: 23-25, 25-27, 30-32

 Παναθηναϊκός: Μηνούδης 10, Ψάρρας, Πετρέας 14, Γιορντάνοφ 15, Πανταλέων 8, Λάππας 15, Παπαδημητρίου (λ - 83%) / Ντονάς, Κόβατς.

 Τιρόλ Ίνσμπουργκ: Τσέμπρον 11, Καρλέτι 1, Χρτιάνσκι 14, Γκάβαν 8, Μόζερ 9, Ντα Σίλβα 14, Λάουρε (λ - 71%) / Σβόμποντα.

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου (σε 5 αγώνες)
1. Ντινάμο Μόσχας (12-4) 11
2. Τιρόλ Ίνσμπουργκ (9-10) 7
3. Παναθηναϊκός (8-12) 5
4. Κνακ Ρούζελαρ (7-10) 4

* Ντινάμο Μόσχας και Κνακ Ρούζελαρ έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

 Από sport24.

Δεν υπάρχουν σχόλια: