20/11/10

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού!


 Συναντήθηκε, συμφώνησε, ανακοινώθηκε! Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού τα είπε με τον Πατέρα, έγινε και επίσημα προπονητής του Παναθηναϊκού για τον επόμενο 1,5 χρόνο ξεκινώντας από το μεγάλο ματς με τη Μπάρτσα!

 Η ανακοίνωση

 «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέϊρα ο οποίος αναλαμβάνει από αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
 Ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο μετά τη μία το μεσημέρι επισκέφθηκε τα γραφεία του Νικόλα Πατέρα μαζί με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας. Η συνάντηση είχε διάρκεια περίπου μια ώρα και αμέσως μετά το τέλος της, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» δήλωσε: «Θα κατέβει σε λίγο ο νέος προπονητής να σας κάνει δηλώσεις. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα παρακολουθήσουμε μαζί το παιχνίδι απόψε».

«Θα πετύχω»!
 Από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβόλαιο που υπέγραψα με το σύλλογο. Αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και το απόγευμα θα δω το παιχνίδι. Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη για δουλειά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να βοηθήσω, γιατί αυτή η δουλειά είναι σημαντική για μένα. Ο σύλλογος μου έδειξε εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω και να πετύχω με την ομάδα».
 Ο Φερέιρα το πρωί του Σαββάτου είχε συνάντηση με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρείτας σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με τους οποίους ουσιαστικά είχε συμφωνήσει προφορικά. Ο Πορτογάλος προπονητής, θα βρεθεί το απόγευμα στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το ματς της ομάδας του με τον Ηρακλή και έπειτα θα δειπνήσει με τον Νικόλα Πατέρα.

 Στον πάγκο με Μπαρτσελόνα
 Το βράδυ του Σαββάτου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα δει από κοντά τον Παναθηναϊκό στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και από την Κυριακή θα πιάσει δουλειά. Αυτό σημαίνει ότι ο 64χρονος προπονητής θα βρίσκεται στον πάγκο του «τριφυλλιού» στο εντός έδρας ματς της Τετάρτης με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ουσιαστικά δηλαδή, θα έχει τρεις μέρες να δουλέψει και να προετοιμάσει τους «πράσινους» για την καθοριστική αναμέτρηση απέναντι στην ισπανική ομάδα.

* Καλή αρχή στο νέο μας προπονητή, έχει την εμπειρία και τις ικανότητες να πετύχει στην Ελλάδα και μακάρι να τον αφήσουν να δουλέψει. Αν και η μικρή διάρκεια του συμβολαίου ίσως να δηλώνει επιφυλάξεις των διοικούντων σχετικά με την προοπτική συνεργασίας με τον Πορτογάλο. Αλλά αυτά θα τα δούμε στη συνέχεια.
 Άντε και με τη νίκη στο αποψινό ματς με τον Ηρακλή!

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλη αρχη του ευχομαι κ καλες μας επιτυχιες
καλημερα φιλε

Mike είπε...

μακαρι να παιξουμε επιτελους συμφωνα με τις δυνατοτητες μας και φυσικα να ξαναπαρουμε τον τιτλο!