15/11/10

"Ευχαριστώ" σε Νιόπλια, ανέλαβε προσωρινά ο Γκμοχ! Υπάρχει ήδη(;) αντικαταστάτης

Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της ευχαρίστησε το Νίκο Νιόπλια για την συνεργασία των δύο πλευρών. Υπηρεσιακός προπονητής ο Γιάτσεκ Γκμοχ. "Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού" τόνισε ο Πολωνός.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι έπειτα από συνάντηση του Προέδρου, κ. Ν. Πατέρα με τον προπονητή της ομάδας, κ. Ν. Νιόπλια, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών. Ευχαριστούμε τον κ. Νιόπλια για την προσφορά του στην ομάδα και τη συμβολή του στην κατάκτηση του περσινού double και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας."

 Παράλληλα η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάτσεκ Γκμοχ.

 Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Γιάτσεκ Γκμοχ ο οποίος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Είμαι στρατιώτης στην υπηρεσία του Παναθηναϊκού για όσο μου ζητηθεί. Δεν είναι ώρα για δηλώσεις, αλλά για σκληρή δουλειά».

 Από εδώ.


 * Πάμε με Γκμοχ λοιπόν στο ματς με τον Ηρακλή το Σάββατο, με τον Κριστόφ Βαζέχα να παραμένει ως βοηθός, αλλά όχι και τον Μιχάλη Ιορδανίδη, που αποχώρησε.
 Ο 71χρονος τεχνικός εδώ και 1,5-2 χρόνια συνεργάζεται με το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού και θεωρήθηκε από την ΠΑΕ ως η καλύτερη λύση τη δεδομένη στιγμή, μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση. Η οποία διάδοχη κατάσταση απ' όσο μπορώ να γνωρίζω και πιστεύω, δεν θα αργήσει να έρθει, μιας και κοινή λογική λέει ότι ο Πατέρας, που τόσο στήριζε το Νιόπλια, για να φτάσει στο σημείο να λύσει τη συνεργασία μαζί του, σημαίνει ότι έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη.
 Μάλιστα ενώ υπάρχουν και 1-2 ονόματα που «παίζουν» έντονα και θα μπορούσα να τα αναφέρω, με προβλημάτισε το γεγονός της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας απ' τον Γκμοχ, έστω και ως υπηρεσιακός! Υπήρχε ο Βαζέχα, ή ο Ρότσα, που ακούστηκε έντονα, αλλά τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε ο Πολωνός. Κάτι που με έβαλε σε σκέψεις, καθώς αν περάσει το ματς με τον Ηρακλή και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, πολύ φοβάμαι ότι θα παίξει το σενάριο της συνέχειας με Γκμοχ...
 Είναι βέβαια τραβηγμένο σενάριο, για αυτό ελπίζω να μάθουμε τον αντικαταστάτη που υπάρχει ήδη(;) εντός της εβδομάδας!

8 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε
μια χαρα επιλογη ο Γκμοχ για υπηρεσιακος..
Αν ειναι να φερουν Λιπι-Χιντινγκ-Μαγκατ-Ο’Νιλ-Σιμεονε για να φτιαξει ομαδα για του χρονου τοτε μια χαρα..αλλιως ας κρατησουν τον γκμοχ μεχρι το καλοκαιρι κ τοτε να φερουν καποιον απο αυτους που χρειαζομαστε για να εκτοξευτουμε
καλη εβδομαδα φιλε

Mike είπε...

Για υπηρεσιακος ναι. Αλλα και παλι εξαρταται.. Θα μεινει οντως για 1-2 ματς, η θα μεινει περισσοτερο αν κανει μια-δυο εντυπωσιακες νικες;!

Κι εγω θελω ΠΟΛΥ μεγαλο ονομα, αλλιως ας μην διωχναμε καν το Νιοπλια...

lt.aldo raine είπε...

γκμόχ ρε μουνιά!!! μην ανησυχείς πάντως...δεν θα μείνει και για πολύ. δες το σαν "τελευταία επιθυμία ενός μελλοθάνατου":)

εγώ πάντως θέλω σιμεόνε που είναι τσαμπουκαλής και νέος. θα τους στρώσει καλά.
και μην κάνετε όνειρα για Χιντινγκ! ο άνθρωπος θέλει 4 μύρια τον χρόνο!!!

Unknown είπε...

Για να δούμε. Για 2 ματς οκ ο Γκμοχ.
Καλησπέρα

Mike είπε...

καλησπερα aldo,
ωραιος και μαγκας ο Γκμοχ και ισως να ειναι καλυτερος απο πολλους που ακουγονται..
Παντως ακουγεται σαν ενδεχομενο, το Σαββατο να βρισκεται ο καινουριος στο ΟΑΚΑ!

Mike είπε...

καλησπερα bear, Γκμοχ και βλεπουμε!
Λογικα εχει βρεθει αντικαταστατης, οι λεπτομερειες εμειναν για να κλεισει, ισως τον δουμε και το Σαββατο στο γηπεδο...

KitsosMitsos είπε...

Για να τον δούμε και αυτόν.

Mike είπε...

Ενταξει kitsomitso για ενα ματς θα κατσει μονο, με Ηρακλη. Αντε και με Μπαρτσελονα. Μετα αναλαμβανει ο Φερεϊρα!