14/11/10

Παναθηναϊκός - Λάρισα 1-1. Διώξτε ΤΩΡΑ το Νιόπλια και φέρτε ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ, για να μη χαθεί τζάμπα η χρονιά!


 Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά τραγικός και για τη 10η αγωνιστική της Superleague έμεινε στο 1-1 στο ΟΑΚΑ με τη Λάρισα και έχασε την ευκαιρία να περάσει στην κορυφή, έστω και προσωρινά, μέχρι ο ΟΣΦΠ να παίξει το... δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη. Ο Κουζέν το 0-1 στο 7', με την άμυνα να έχει πάει για ύπνο και το Τζόρβα να αργεί να κινηθεί, και ο Σισέ το τελικό 1-1, μόλις στο 26'. Δοκάρι ο Γκαρσία στο 94', που θα μπορούσε τουλάχιστον να δώσει τους 3 βαθμούς...

 Ομάδα χωρίς αγωνιστικό πλάνο και παίχτες που μοιάζουν να ΜΗΝ ξέρουν τι να κάνουν μες στο γήπεδο, πολλά λάθη, κακή αμυντική λειτουργία, αδυναμία δημιουργίας φάσεων, μεγάλη καθυστέρηση αντίδρασης, είναι τα απίστευτα στοιχεία που δυστυχώς είδαμε ΚΑΙ σήμερα στο ΟΑΚΑ.
 Στο Περιστέρι αρκούσε η ατομική ενέργεια του Λάζαρου, για να μας λυτρώσει και να πάρουμε τους 3 βαθμούς. "Ως πότε θα αρκεί όμως" είχα αναρωτηθεί και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα πολύ γρήγορα...

 Ο Νιόπλιας φυσικά και ευθύνεται ως επί το πλείστον για το σημερινό χάλι. Ο Νιόπλιας ευθύνεται για τα παραπάνω που γράφω. Δεν είναι ικανός να πάρει το 100% απ' τους παιχταράδες που έχουμε, δοκιμάζει διαρκώς πρόσωπα και συστήματα, ΔΕΝ ξεκουράζει το Ζιλμπέρο, που παρεμπιπτόντως σήμερα έκανε καλό ματς και έτρεξε πάρα πολύ (ως απάντηση σε κάποιους που βιάστηκαν να τον τελειώσουν), ΔΕΝ αξιοποιεί το Γκοβού, ΔΕΝ αφήνει στον πάγκο το ντεφορμέ Τζόρβα, έχει εξαφανίσει τους Σεϊταρίδη, Φερνάντεζ, ενώ και πάλι άργησε να κάνει τη δεύτερη αλλαγή και δεν έκανε ποτέ τρίτη, καθώς ΔΕΝ υπήρχε κάτι άλλο στον πάγκο. Εδώ φυσικά ευθύνεται η νυν αλλά κυρίως η πρώην διοίκηση που δεν γέμισε το ρόστερ όσο θα έπρεπε, μιας και όπως φάνηκε, χάσαμε για καιρό δύο βασικούς παίχτες μας (Νίνη, Λέτο) και δεν έχουμε τρίτη αλλαγή!

 Ο Νιόπλιας λοιπόν είναι ανίκανος για τον Παναθηναϊκό. Και επειδή είναι πολύ κρίμα να χαθεί μία σεζόν, κύριοι υπεύθυνοι (Πατέρα, Βγενόπουλε) διώξτε ΤΩΡΑ το Νιόπλια και φέρτε έναν μεγάλο, εγνωσμένης αξίας προπονητή, για να προλάβουμε να σώσουμε ότι σώζεται ακόμη και να φτάσουμε στην επανάληψη του περσινού double.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος, Χριστοδουλόπουλος (73' Λουίς Γκαρθία), Γκοβού (46' Πετρόπουλος), Καραγκούνης, Σισέ.

ΑΕΛ (Γιάννης Παπακώστας): Αμπάρης, Βενετίδης, Ταλ, Κολοβέτσιος, Κατσιαρός, Μετίν, Ρομέου, Κανόμπιο (84' Πούρι), Ιγκλέσιας (53' Γκέρεμι), Σίμιτς (59' Μακίνουα), Κουζέν.

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Πήγα στο γήπεδο. Μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟ τσίμπησε σχετικά εύκολα το Χ. Η Λάρισα επιββαίωσε την ανοδική της πορεία, ο Παπακώστας φρέσκαρε την ομάδα όταν έπρεπε και όλα ήρθαν φυσιολογικά.

Δεν υπάρχει ομαδα Παναθηναϊκός. Αυτό που υπάρχει είναι ένα ακέφαλο σύνολο παιχτών που δεν ξέρουν και δεν μπορούν (πλην ελαχίστων) να αποδώσουν.

Παρόλα αυτά οφείλω να ομολογήσω ότι ο Νιόμπλιας τόλμησε και άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2. Βέβαια, δεν υπήρχε διάταξη στο χόρτο, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Έβλεπα αυτόν τον Σπυρόπουλο και σκεφτόμουν τον παιχταρά τον Μινχ. Ο Γερμανός ήταν άρχοντας. Αυτός εδώ δεν μπορεί να σεντράρει, αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Χαρακτηρίζεται ως αμυντικός και μόνο αυτό δεν κάνει: δεν αμύνεται. Τον περνάει μέχρι και η κουτσή Μαρία.

Δόξα και τιμή στον τρισμέγιστο Βύντρα και στον μαχητή Σισέ.

Υ.Γ. Καραγκούνη έχεις καταλάβει ότι σε κοροιδεύει όλο το γήπεδο;

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε κ φιλε kanthare
συμφωνω σε ολα με τον φιλο Kantharo
το θεωρω δεδομενο οτι θα φυγει ο Νιοπλιας..το θεμα ειναι να φερουν εναν προπονητη επιπεδου ΛΙΠΙ..αλλιως δεν βλεπω φως..

Mike είπε...

Κανθαρε, η Λαρισα επιβεβαιωσε την ανοδικη της πορεια και ο Παναθηναϊκος την τραγικη του κατασταση..

"Ο Νιοπλιας τολμησε να αλλαξει το συστημα".
Οχι φιλε μου!
Εκανε μεγαλη μαλακια. Δεν δοκιμαζεις διαφορα συστηματα κατα τη διαρκεια των αγωνων! Αυτα γινονται στην προετοιμασια και στα φιλικα!

Στα υπολοιπα συμφωνω..

Mike είπε...

Laplace, παει ο Νιοπλιας, οπως στο ειπα αλλωστε, τη Δευτερα μαλλον θα μαθουμε και τον αντικατασταστη, που εχει συμφωνησει ΠΡΙΝ το χθεσινο ματς.
Αν ειναι ο 1ος, που εχω πληροφοριες, θα «παγωσει» αρχικα ο κοσμος. Αν ειναι ο 2ος, δεν εχω αποψη, δεν ξερω ποιος ειναι..

lt.aldo raine είπε...

δεν μας λες και μας τις πληροφορίες σου:)
από αυτούς που έχω ακούσει...μονο ο σιμεόνε ου κάνει. πάντως σίγουρα δεν θέλω ιταλό!!

στα αγωνιστικά τώρα.
ο ζιλμπέρτο για μένα έχει τελειώσει φιλε μου. προσπαθεί...αλλα δεν του βγαίνει τίποτα.
ο πετρόπουλος πως ακριβώς βρέθηκε στον παναθηναϊκό? ουτε για ομάδα 5x5 δεν κάνει!
ο σπυρόπουλος όταν έχει τον λέτο παίζει μια χαρά.
ο μαρίνος τι έχει κάνει και παίζει συνεχεια?? και κάτω τα χερια από τον αλεξ! πως να παίξει ένας τερματοφύλακας όταν ξέρει ότι 9/10 μπαλιές θα περάσουν??

ο καινούριος προπονητής πρέπει να έχει τα αρχίδια να βάζει αυτούς που το αξίζουν και όχι τα ""παιδάκια"" του! όλα τα αλλα διορθώνονται.

Mike είπε...

φιλε aldo, για Ζιλμπερτο θα επιμεινω. Αν παρει ανασες θα ανεβει πολυ.
Τωρα για προπονητη θα δουμε. Αναλαμβανει προσωρινα ο Γκμοχ και βλεπουμε... Εννοειται πως πρεπει να εχει κυρος και προσωπικοτητα!