7/4/10

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0, στον τελικό του κυπέλλου οι πράσινοι που στις 24/4 θα αντιμετωπίσουν στο ΟΑΚΑ τον 'Αρη με φόντο... το νταμπλ!


 Ανάμεσα σε λαμπερές βραδιές Champions League με τις καλύτερες ομάδες και τους καλύτερους παίχτες του κόσμου, αναγκαστικά παρακολουθήσαμε ακόμη έναν άθλιο ποδοσφαιρικό αγώνα για εγχώρια διοργάνωση και συγκεκριμένα για το κύπελλο hellas online. ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός συγκρούστηκαν στα Ιωάννινα στη ρεβάνς της νίκης των πρασίνων με 3-1 στο ΟΑΚΑ με έπαθλο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.
 Η εικόνα και των δύο ομάδων σε ένα γήπεδο - χωράφι ήταν αποκαρδιωτική, αλλά οι φιλοξενούμενοι τελικά ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση. Με μεγάλο αβαντάζ το σκορ του α' αγώνα, ο Παναθηναϊκός δεν είχε πολύ όρεξη στο σημερινό ματς, με τον Νιόπλια να κατεβάζει τη βασική ομάδα για να... το σιγουρέψει, αλλά τους παίχτες του να κάνουν εμφανώς αγγαρεία, έχοντας περισσότερο στο μυαλό τους το μεγάλο ματς - φιέστα τίτλου με τον Ηρακλή, την ερχόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

 Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν κάτι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας δύο καλές φάσεις (με αποκορύφωμα ένα δοκάρι) για γκολ, ενώ στην επανάληψη τα νεύρα πρωταγωνίστησαν, τα οποία μάλιστα έφεραν και δύο αποβολές στα τελευταία λεπτά, του Σαριέγκι πρώτα και λίγο μετά του Κώτσιου. Ο Νιόπλιας έκανε και τις τρεις αλλαγές, αλλά κανείς εκ των Σαλπιγγίδη, Χριστοδουλόπουλου και Νίνη που μπήκαν στον αγώνα, δεν πρόσφερε τίποτα στην ομάδα.
 Ο Καραγκούνης για μένα ξεχώρισε λίγο απ' το σημερινό χάλι, καθώς έτρεξε και έδωσε μάχες, δείχνοντας ότι τουλάχιστον αυτός δεν αντιμετώπισε επιπόλαια το ματς.

 Ακολουθεί το ματς με τον Ηρακλή, όπου και πάλι θα βρεθούμε κοντά στην ομάδα και ελπίζω αυτή τη φορά να μην τους επηρεάσει το γεμάτο γήπεδο (μάλλον θα γεμίσει το ΟΑΚΑ) και να τελειώσουν το πρωτάθλημα την Κυριακή.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

  ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Αναστόπουλος): Ζαφειρόπουλος, Στάθης, Σκαρντουέλι, Κώτσιος, Κούσας, Μπουχάν, Μενδρινός (71' Μιχαλόπουλος), Καζναφέρης, Κοντογουλίδης, Τζανής (71' Μπακαγιόκο), Αράς.

  Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Βύντρα, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης (76' Νίνης), Λέτο (75' Χριστοδουλόπουλος), Ρουκάβινα (67' Σαλπιγγίδης), Σισέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: