4/12/09

Γαλατάσαραϊ - Παναθηναϊκός 1-0



Χωρίς να ήταν χειρότερος από τη Γαλατά αλλά και χωρίς να παίξει καλά, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην Κωνσταντινούπολη με 1-0 και θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική στο ΟΑΚΑ να μην χάσει από τη Ντιναμό Βουκουρεστίου (κέρδισε σήμερα 2-1 τη Στουρμ) για να προκριθεί στους "32" του Europa League.
Ένα τυχερό γκολ που σημειώθηκε στο 49΄ μετά από κόντρες στην άμυνα του Τριφυλλιού έδωσε τη νίκη στους Τούρκους που είχαν την κατοχή μπάλας αλλά δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Τζόρβα. Ο Παναθηναϊκός απ' την άλλη με τον Καραγκούνη να επιστρέφει, αλλά χωρίς Λέτο, Σαλπιγγίδη και Σεϊταρίδη, κατέβηκε με τον Βύντρα δεξί μπακ, τον Καντέ μετά από καιρό στην 11άδα δίπλα στο Σαριέγκι και τον Δάρλα στη θέση του Σπυρόπουλου. Πολλές αλλαγές στην αμυντική τετράδα για μία ακόμη φορά. Με τρεις στα χαφ, Σιμάο, Σίλβα και Κατσουράνη (κακός για ακόμη ένα παιχνίδι!) και τους Ρουκάβινα, "Κάρα" στα άκρα με τον Σισέ στην κορυφή.
Απ' την αρχή του αγώνα οι φλοξενούμενοι έπαιξαν για να πάρουν την ισοπαλία που θα τους έστελνε στην επόμενη φάση. Πατούσαν καλά στο γήπεδο και δεν απειλήθηκαν απ' τους γηπεδούχους για να λήξει το ημίχρονο χαλαρά στο 0-0. Δυστυχώς στο β΄ ημίχρονο ήρθε γρήγορα το γκολ, με τις κόντρες και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα τελικά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Από εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός βγήκε μπροστά. Προσπάθησε να αντιδράσει, ενώ είχε και μερικές καλές στιγμές για να ισοφαρίσει το ματς. Δεν τα κατάφερε, ενώ δημιουργείται εύλογα η απορία, γιατί δεν πίεσε απ' την αρχή; Γιατί δεν έπαιξε επιθετικά από νωρίτερα, πριν δεχτεί το γκολ;
Το θέμα είναι ότι στην Αθήνα απέναντι στους Ρουμάνους (στις 16/12), οι πράσινοι σφραγίζουν την πρόκριση στους "32" της διοργάνωσης και με μια καλή κλήρωση γιατί όχι να πάνε και ψηλότερα.


Οι συνθέσεις των ομάδων:


Γαλατάσαραϊ (Φράνκ Ράικαρντ): Λέο Φράνκο, Σαμπρί Σαρίογλου, Γκιοκχάν Ζαν (30' Μπαρίς Εζμπέκ), Σερβέτ Τσετίν, Χακάν Μπαλτά, Μεχμέτ Τοπάλ, Μουσταφά Σαρπ, Ελάνο (73' Αϊχάν), Αρντά Τουράν, Κιούελ (63' Κειτά), Νοντά.

Παναθηναϊκός (Χενκ Τεν Κάτε): Τζόρβας, Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Δάρλας (46' Σπυρόπουλος), Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (63' Χριστοδουλόπουλος), Καραγκούνης (73' Νίνης), Ρουκάβινα, Σισέ.

3 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα αδελφε

χαλια εμεις
χαλια κ η γαλατα

χαλια ματς...

θα περασουμε σιγουρα παντως..1 βαθμο στο οακα με διναμο κ τελος..

με προβληματιζει οτι 3 ματς στην σειρα τα εχουμε παει χαλια

Mike είπε...

Ακριβως φιλε. Αλιμονο αν δεν περασουμε με τη Ντιναμο στο ΟΑΚΑ.

Το θεμα ειναι οι κακες εμφανισεις.
Οι οποιες δεν ειναι κατι καινουριο, ετσι;
Ο Παναθηναϊκος δεν παιζει μπαλα απ' την αρχη της χρονιας. Απλως κερδιζαμε και λεγαμε Ok, δεν παιζουμε αλλα εχουμε μεταλλο φετος, κερδιζουμε τα "ευκολα" ματς, παμε για πρωταθλημα. Δυστυχως ηρθαν και οι γκελες με Τριπολη, ΟΣΦΠ. Γκελες ομως για τις οποιες ειχαν χτυπησει καμπανακια, με σημαντικοτερο το 2-1 στο ΟΑΚΑ με Πανιωνιο.. Καμπανακια που καποιοι δεν ακουσανε..
Μακαρι να αλλαξει η εικονα, μακαρι να φτασουμε στο Πρωταθλημα αλλα καποιοι πρεπει να καταλαβουν επιτελους που βρισκονται!
Ο Τεν Κατε απολαμβανει της πληρους στηριξης απο διοικηση και κοσμο και καθε Κυριακη μας τρελαινει με τις επιλογες του, ο Κατσουρανης περπαταει στο γηπεδο, η αμυνα μπαζει (να δω ποτε θα παρουμε το περιβοητο hammer;) ενω επιτρεψε μου να αναφερθω και στο Νινη και να πω οτι τον εχουμε παραχαϊδεψει. Ταλενταρα κλπ, αλλα τοσα ματς δεν κανει τιποτα. Ξερει μονο να μπαινει στο "Καραϊσκακης" με το Γουοκμαν και δυο μερες μετα την ηττα, την Τριτη να πηγαινει στο Λαζοπουλο!!

Θυμαμαι συνεντευξεις παλαιων παιχταραδων μας να λενε, οτι μετα απο ηττα με ΟΣΦΠ δεν μπορουσαν να κοιμουνται και να τρωνε για 3 μερες! Πες μου εσυ, ποιος πιστευεις οτι εχασε τον υπνο του μετα την ηττα της Κυριακης. Ο "Κάρα"; Αντε, οκ. Ποιος αλλος;;;


Περα απ' ολα αυτα ομως, θα πω για μια ακομη φορα αυτο που λεω απ' την αρχη. Αρχης γενομενης την Κυριακη ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ να στηριξουμε την ομαδα και οχι να κραξουμε, για να τους βοηθησουμε οσο μπορουμε μεχρι το τελος οπου και ευχομαστε να το σηκωσουμε. Και στο τελος και ΜΟΝΟ τοτε, θα κανουμε ταμειο.

Laplace είπε...

φιλε Μιχαλη,αν θες,πες μας εδω την αποψη σου http://mypanathinaikos.forumotion.net/forum-f4/topic-t28.htm

ειναι μια προταση του panathinaikos press για κοινη δραση των παναθηναικων blogs