1/8/08

Κουνάει σεντόνι ξανά!

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες τη Ντιναμό στο ΟΑΚΑ με 3-0, με τον Σαλπιγγίδη να σκοράρει δις(45', 73') και να βγάζει την ασίστ στον Ίβανσιτς στο 1ο γκολ(23'). Την ερχόμενη Τετάρτη, οι παίχτες του Τεν Κάτε θα σφραγίσουν στη Γεωργία την πρόκρισή τους στον 3ο προκριματικό γύρο του champions league. Βέβαια, λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα σήμερα, 1 Αυγούστου και ώρα 13:00, ο ΠΑΟ θα μάθει τον αντίπαλο του από την κλήρωση της Νιόν...

Οι συνθέσεις του αγώνα:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ : Γκαλίνοβιτς, Νίλσον (46΄ Γκάμπριελ), Σπυρόπουλος, Βύντρα, Σαριέγκι, Μάτος (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Σιμάο, Ίβανσιτς, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος (79΄ Ρουκάβινα).


ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ: Οβόνο, Ιντσκιρβέλι (19΄ Τομασβίλι), Σότα Κασία, Χμαλάτζε, Ντζούισε (46΄ Σπασόγεβιτς), Κρσκό, Ντιγκμελασβίλι (66΄ Νεργκάτζε), Γκβελεσιάνι, Σ. Κάσια, Πιρτσκχάλαβα, Οντικάτζε.

* Απίστευτο το sold out στο ΟΑΚΑ χθες! 55.000 εισιτήρια και κατάμεστο το στάδιο στα τέλη Ιουλίου! Η ατμόσφαιρα που ρέει και το ομολογουμένως καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, οι μεταγραφές που έγιναν, αλλά και τα μεγάλα όνειρα και οι υψηλές φιλοδοξίες του ΠΑΟ και των οπαδών του είναι τα στοιχεία που "έσπρωξαν" τον κόσμο στο Μαρούσι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σαιζόν.

* Εν τω μεταξύ, την πρώτη τους προπόνηση με τη φανέλα του τριφυλλιού έκαναν το απόγευμα της Πέμπτης τα δύο τελευταία(;) αποκτήματα του ΠΑΟ, Ροντρίγκο Σόουζα και Χρήστος Μελίσσης.


...Σε μία κλήρωση όπου βέβαια ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στους δυνατούς και κατά σειρά βρίσκονται οι: Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Σάλκε, Γιουβέντους, Ρέιντζερς ή Κάουνας, Μαρσέιγ, Στεάουα, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Γκέτεμποργκ ή Βασιλεία, ΟΣΦΠ, Φενέρμπαχτσε ή ΜΤΚ, Σαχτιόρ, Άντερλεχτ ή ΜΠΑΤΕ, Φιορεντίνα, Σπαρτάκ Μόσχας.

Έτσι λοιπόν το τριφύλλι θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των αδυνάτων, που κατά σειρά είναι οι: Ατλέτικο Μαδρίτης, Σέριφ Τιρασπόλ ή Σπάρτα Πράγας, Ντιναμό Κιέβου, Λέφσκι Σόφιας, Σλάβια Πράγας, Γαλατασαράι, Ίντερ Μπακού ή Παρτιζάν Βελιγραδίου, Γκιμαράες, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ή Βίσλα Κρακοβίας, Σταντάρ Λιέγης, Τβέντε, Αρτμέντια, Άαλμποργκ, Μπραν ή Βέντσπιλς, Ανόρθωση ή Ραπίντ Βιέννης.

Με μία πρώτη ματιά, λίγες ώρες πριν την κλήρωση, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να μη φοβάται κανέναν αντίπαλο. Καλό θα ήταν πάντως να αποφύγει την Ατλέτικο Μαδρίτης (κανένας από τους ισχυρούς δε νομίζω να τη θέλει για αντίπαλο!), καθώς και την Γαλατασαράι και δευτερευόντως τις Τβέντε, Σταντάρ Λ., Ντιναμό Κιέβου. Όλες οι υπόλοιπες είναι ομάδες, τις οποίες ο σοβαρός Παναθηναϊκός, αυτός που διψάει να ξαναβρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: