3/3/08

Ο Παμπορίδης έσωσε το ΑΕΚάκι

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ισόπαλο αποτέλεσμα(1-1) που ήθελε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, με το πρώτο γκολ του Ποστίγκα που ισοφάρισε το 1-0 των γηπεδούχων, που προήλθε από δώρο του αστείου Παμπορίδη(ανύπαρκτο πέναλτι στο πεντακάθαρο κόψιμο του Νίλσον) , παρέμεινε στη κορυφή του πρωταθλήματος και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του. Στις 8 τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια ούτε εκτός ούτε εντός έδρας και ο ΠΑΟ θα πρέπει να είναι σοβαρός και αποτελεσματικός σε κάθε ματς για να βγει τελικά πρωταθλητής.

Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ
: Μάχο, Μπούρμπος, Αρουαμπαρένα (60' Μαντούκα), Δέλλας, Παπασταθόπουλος, Ζήκος (88' Καφές), Σέζαρ (81' Καλόν), Ράμος, Ριβάλντο, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
: Γκαλίνοβιτς, Σπυρόπουλος, Νίλσον (77' Παπαδόπουλος), Μόρις, Γκούμας, Τζιόλης, Σιμάο, Μάτος, Εντοί (56' Ποστίγκα), Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (81' Βύντρα)

* Ούτε με την ΑΕΚ έκανε το ντεμπούτο του με τη πράσινη φανέλα ο Μανούτσο Γκονσάλβες, ο οποίος δεν ήταν ούτε στον πάγκο. Αναμένεται να παίξει(;) τη Τετάρτη στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

* Όλοι στη Γλυφάδα αύριο για το σημαντικό ματς της ομάδας βόλεϊ κόντρα στην Πιατσέντζα για τη νίκη και το πρώτο βήμα για πρόκριση στο final four του champions league.

Δεν υπάρχουν σχόλια: