25/11/07

"Χ" στο Αλκαζάρ

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κακός στο Αλκαζάρ, κατάφερε ωστόσο να πάρει ένα βαθμό στο τέλος από μία ανώτερη, καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, Λάρισα. Οι "πράσινοι" είχαν όρεξη από την αρχή του αγώνα, δε μπορούσαν όμως να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Ωστόσο, κατόρθωσαν να προηγηθούν στο σκορ μόλις στο 15' με κεφαλιά του Τζιόλη ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη. Οι γηπεδούχοι όμως ισοφάρισαν μετά από μόλις 8 λεπτά, με σουτ του Κλέιτον και κόντρα στο πόδι του Σαριέγκι. Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Λάρισα πέτυχε την ανατροπή, όταν μετά από διαδοχικές αποκρούσεις του Γκαλίνοβιτς, ο Γκαλίτσιος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα Οι "βυσσινοί" συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και έχασαν μια-δυο καλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.
Ευτυχώς όμως, ο Μαρσέλο Μάτος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 85' διαμόρφωσε το τελικό 2-2, δίνοντας έναν πολύτιμο -όπως εξελίχθηκε το ματς- βαθμό στην ομάδα μας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Λάρισα (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Νταμπίζας, Κώτσιος, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Κυριακίδης, Σαρμιέντο (90+ Γκίκας). Φωτάκης, Αλεξάνδρου (81' Φέρστερ), Κλέιτον, Μπακαγιόκο
Παναθηναϊκός (Ζοζέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Μόρις, Φύσσας, Τζιόλης, Μάτος, Καραγκούνης (62' Δάρλας), Ιβανσιτς (46' Δημούτσος), Παπαδόπουλος (46' Σαλπιγγίδης), Εντόιγ

* 600 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο Αλκαζάρ και βοήθησαν την ομάδα.
* Για πρώτη φορά φέτος το Αλκαζάρ ήταν sold out!
* Η ΑΕΚ κέρδισε 4-0 τον ΟΦΗ(έπαιζε με 10 από το 31' στο 0-0) και ξαναπέρασε πρώτη στη βαθμολογία.
* Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του ΠΑΟ στο βόλεϊ για το κύπελλο Συνομοσπονδίας, 3-1 σετ τον Ερυθρό Αστέρα στη Γλυφάδα(25-17, 25-19, 26-28, 27-25), παρουσία 700 φιλάθλων. Στη 1/12 η ρεβάνς.
* Ήττα για τις γυναίκες στην Α1 του μπάσκετ, 79-67 από τον Ηρακλή.

1 σχόλιο:

gooddeal.gr είπε...

Αναζητήστε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς ή διμοσιεύστε εσείς μία δική σας στο www.market-deals.blogspot.com Το χρηστικότερο Ελληνικό blog που διαθέτει όλες τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς.